Större text | Mindre Text
 
 Ansvarig för sidan är: BCF Amazona


Kören Lena röster

Det var en aprilkväll i ABF-salen i Gamla stan och fullsatt till sista plats. Folk satt på extrastolar som placerats ute i hallen. – Lita på att det var roligt för oss deltagare i kören ”Lena röster” att sjunga när folk t o m satt på golvet för att vara med och lyssna.

Denna vackra ljumma vårkväll stämde det perfekt med det program av bland annat välkända vårvisor av Bellman och mindre kända visor från Grekland och Holland, som vår körledare Lena hade satt ihop. Som avslutning hade vi allsång då större delen av publiken deltog i att sjunga ”Alla fåglar..”. Lena är en entusiasmerande dirigent och stämningen var hög.

Efter oss talade Göran Greiger från Dalademokraten om ”Poesi och politik”. Ska jag vara helt ärlig är det möjligt att det inte bara var för att höra vår körsång, utan även för att höra honom tala, som folk slutit upp så mangrant….

Men vi har det mycket trevligt i kören ”Lena röster”. Vi ”amazonor” sjunger och har roligt på fredagseftermiddagar tillsammans med en damkör i Gamla stan. Du är hjärtligt välkommen att delta. Du behöver varken kunna läsa noter eller ha tränad röst, för den tränar vi upp med hjälp av vår ledare Lena Brodin. Deltagarna är i alla åldrar, och uppträder gör vi som regel en gång per termin i Gamla stan. Det kan vara t ex vid en vernissage eller i Storkyrkobadet.

Ledare: Lena Brohlin
 
Lokal:

Mäster Olofsgården, Svartmangatan 6, Stockholm
 

Anmälan:

Anmälan och betalning sker direkt till     ABF Stockholm, tel. 08-453 41 80 eller via deras hemsida

www.abfstockholm.se
 

Startdatum: Kontakta ABF
   
Denna sida uppdaterades senast: 2012-06-17


 
 
 
 
 
 
 
 

BCF Amazona kan inte ansvara för att informationen på webbplatsen är uppdaterad vid varje given tidpunkt. Vård ändras och behandlingar utvecklas i takt med nya forskningsrön, sjukhusen omorganiserar osv. Är du osäker på någonting du läst så hör av dig med frågor eller prata med din läkare så får du uppdaterad information.

Denna hemsida tillhandahåller endast information. Författarna av det material som finns på hemsidan tillhör ej någon medicinsk expertis, om inte annat anges.

Informationen är inte avsedd att användas i stället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare.

 

Bröstcancerföreningen BCF Amazona i Stockholms län | Frejgatan 56
113 26 Stockholm | Telefon: 08-32 55 90 | Öppet vardagar 10-14
Webbsida: www.amazona.se | E-post: info@amazona.se

Ansvarig utgivare: Ordförande Maria Wiklund-Karlsson

© Ulrika Isaksson